/ Opinie

Opinie

Fototapeta ŚLICZNA. Szybka dostawa. Instrukcja klejenia w załączeniu. Polecam.
Zosia Częstochowa (2019-11-14 16:45:36)
Bardzo szybka realizacja i bardzo dobre wykonanie. Polecamy :).
Marcin i Aga (2019-11-12 16:21:55)
Miałam starą szafę a mam nową :). Rewelacyjny efekt po naklejeniu naklejki. Zero problemów przy klejeniu - naklejka z laminatem foliowym. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić produkty w tym sklepie. Dziękuję i pozdrawiam. Agnieszka.
Agnieszka z Katowic (2019-11-03 19:07:38)
Powiem szczerze, rewelacja. Zamawiałem tapetę we wtorek, w piątek była już na ścianie. Wyrazy uznania za szybkość no i jakość przesłanej fototapety. Dzięki raz jeszcze.
Krystian (2019-10-22 13:08:59)
Fototapeta flizelinowa ze zdjęciem lasu już na ścianie. Łatwo się kleiła, wzór dobrze spasowany. Efekt ostateczny bardzo dobry. Jedyny mankament to fakt, że poszczególne kawałki nie były ponumerowane i trzeba samemu patrzeć na wzór żeby nie pomylić kolejności. Reszta Ok. Pozdrawiam
Cezary (2019-10-16 05:18:56)
Kupiłem naklejkę na szafę. Bardzo sprawna realizacja zlecenia. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
Kamil Katowice (2019-10-15 18:11:02)
Fajny zakup. Dobrej jakości produkt. Dzieciaki nie mogą się napatrzeć. Pozdrowienia i podziękowania z Gdańska.
Jacek R. (2019-10-08 20:26:08)
Bardzo dobry kontakt z firmą i jeszcze lepszy produkt. Fototapeta rewelacyjnej jakości. Efekt piorunujący. Dzięki za wszystko i do następnego :).
Andrzej P. (2019-10-07 18:55:12)
Zakup i odstawa tapety przeprowadzona ekspresowo. Wszystko w jak najlepszym porządku. Negatywnych uwag brak. Polecam, pozdrawiam i dziękuję. Do następnego zakupu.
Piotrek (2019-10-03 22:18:28)
Szafa już oklejona. Ekstra to wyszło. Wybrałem wersję dodatkowo zalaminowaną foliowo i to był strzał w 10. Bardzo łatwo się naklejało, bez żadnych bąbli itp. Zgodnie z podpowiedzią Pana Irka z printmedia do wymiaru szafy dodałem po 2cm i po naklejeniu odciąłem naddatek. Fantastyczny patent.
Dziękuję i pozdrawiam.
Marcin K. (2019-10-01 21:05:32)

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie